Actualitat

Publiquen les bases del V Certamen coreogràfic de Sabadell

18/05/2010

S’acaben de publicar les Bases del V Certamen coreogràfic de Sabadell. S’hi podran participar totes aquelles coreografies de dansa contemporània o dansa moderna que tinguin una durada mínima de 8 minuts i una màxima de 15. No hi ha limitació del nombre de ballarins i podran presentar-se “solos”.

Els Criteris de selecció seran: la investigació en el moviment ; la coherència en el llenguatge utilitzat; la Incorporació d’altres llenguatges escènics, el rigor en la tècnica d’execució, i la originalitat. També es valorarà que els treballs siguin de nova creació.

Per participar al certamen cal fer arribar a l’Estruch ( c/ Sant Isidre, 140 Sabadell ), abans del l’1 de setembre de 2010, un sobre adreçat a V Certamen coreogràfic de Sabadell amb el següent material: DVD o CD (poden mostrar-se tots els elements que s’incloguin a la peça o presentar l’enregistrament d’un assaig). Junt amb el material presentat s’ha d’incloure : dossier de la companyia on consti: nom del coreògraf, de la companyia i dels ballarins, breu currículum del coreògraf i explicació del treball presentat, adreça postal completa, telèfon i correu electrònic.

Es farà una selecció d’entre sis i set peces i es realitzarà la seva posada en escena el dia 3 d’Octubre a les 6 de la tarda a l’Estruch on un jurat professional premiarà dues peces i el públic podrà escollir el Premi Popular. El jurat està format per: Jordi Cortés, coreògraf i president de l’APdCPepe Hevia, coreògraf i ballarí; Joan Saura, músic compositor; Enric López, actor; Ivana Miño, actriu i ballarina; Alba Barral, cia. Premiada al IV Certamen coreogràfic de Sabadell; Txell Roda, directora de l’Estruch.

Pel que fa als premis, el 1er premi està dotat amb 1000 € i una residència d’un mes a l’Estruch en sala, una residència tècnica al teatre i la possibilitat de comptar amb l’assessorament professional d’un coreògraf, i l’ estrena a l’Estruch. El 2on premi està dotat amb 500 €, i hi haurà un 3er premi, el popular.