Actualitat

Publiquen el llibre ‘La vida es danza’, sobre dansa teràpia i moviment

23/06/2008

Sota la coordinació de Hilda Wengrower  –directora acadèmica del Màster en Teràpia a través del Moviment i la Dansa de la Universitat de Barcelona– i de Sharon Chaiklin, l’editorial Gedisa ha publicat el llibre ‘La vida es danza. El arte y la ciencia de la Danza Movimiento Terapia’.

La Teràpia de la Dansa i el Moviment és una modalitat terapèutica interdisciplinària que sintetitza l’art del moviment amb la ciència de la psicologia.

Aquest llibre presenta la Teràpia de la Dansa i el Moviment al públic de parla castellana i satisfà l’interès que aquesta professió desperta en els últims anys tant a Espanya com als països d’Amèrica Llatina, el que es demostra amb la celebració el febrer de 2006 del I Simposi de Teràpia de la Dansa i el Moviment, dins del I Congrés Nacional de Musicoteràpia a Montserrat.

Aquest volum recull a tall de compilació les aportacions més interessants en cada un dels aspectes de la disciplina, la qual cosa serà de gran utilitat al seu públic potencial: estudiants de llicenciatures, postgraus i mestratges en psicologia, educació, treball social i salut mental.

En aquest llibre, professionals de procedència diversa (Espanya, Austràlia, Amèrica del Nord i del Sud i Israel) i una trajectòria clínica i docent contrastada, avalada per la publicació de diversos articles i llibres sobre el tema, exposen les idees bàsiques que configuren aquesta disciplina i les seves aplicacions terapèutiques.