Actualitat

Publiquen “Attitude II: el bailarín profesional” de Sylvia Fuentes

14/02/2011

L’Associació Cultural Danza GetxoCentro de Documentación y Estudios de Danza publica el 7è volum de la seva col·lecció Cuadernos de Danza. El llibre, titulat Attitude II: el bailarín profesional, és la segona part de l’anterior publicació Attitude I: de estudiante a bailarín, i es presenta com una eina pràctica per a guiar els joves ballarins en la seva insersió al mercat laboral.

Les seves pàgines recullen informació sobre com i on buscar feina, així com explicacions detallades referents al funcionament intern d’una companyia, o als passos a seguir per tal d’engegar un projecte. En definitiva, es tracta d’una eina per a orientar els futurs professionals de la dansa, que puguin saber qui és qui en la indústria de les arts escèniques, conèixer el paper que correspon a cada persona que intervé en el procés creatiu (i administratiu), estar alerta dels drets i deures que els corresponen com a professionals del sector, i disposar d’eines i informació legal i laboral per a poder-se defensar davant de situacions adverses.

Per a consultar l’índex i les primeres pàgines del llibre, podeu adreçar-vos al perfil de Facebook de la col·lecció Cuadernos de Danza. El llibre es ven per internet i té un preu de 12€ + 2€ de despeses d’enviament. Podeu sol·licitar-lo al correu electrònic danzagetxo@gmail.com.

Aquests són els anteriors títols de la col·lecció:
Gestión y danza
– Motivación para bailarines
– Bailarines en transición
– Pedagogía de la danza
– La enseñanza del folklore en los conservatorios superiores de danza
– Attitude I: de estudiante a bailarín