Actualitat

“Públics i Dansa”, 4a jornada de l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya

16/11/2017

El 12 de desembre de 2017, la Sala Club de la SGAE (Passeig de Colom, 6, Barcelona) acollirà, a partir de les 9.30 hores, la 4a jornada organitzada per l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya, titulada Públics i Dansa.

La jornada és gratuïta. L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. També es poden realitzar les inscripcions el mateix dia de la jornada de 9.30 a 10.00 h, sempre que hi hagi places disponibles.

Inscripcions en aquest enllaç.


PROGRAMA

9.00 – 9.30 h.

REGISTRE D’INSCRIPCIONS

 

9.30 – 9.40 h.

PRESENTACIÓ DE LA JORNADA

A càrrec d’Agnela Domínguez, Directora d’Activitats i Comunicació de la SGAE i la Fundació SGAE a Catalunya. Moderarà la jornada Pepe Zapata.

 

9.40 – 10.00 h.

PONÈNCIA DE PEPE ZAPATA, Director de Comunicació, Màrqueting i Públics al Grup Focus, i ExDirector de Comunicació i Màrqueting del Mercat de les Flors.

Metodologia per conèixer els públics de la cultura i les arts escèniques; estratègies de gestió de públics: captació i  fidelització, retenció, segmentació; i convertir les dades en informació per a la presa de decisions sobre els públics.

 

10.00 – 10.20 h.

PONÈNCIA DE SÍLVIA BORRELL, tècnica del Servei d’Ordenació d’Ensenyaments de Règim Especial (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya).

El panorama dels ensenyaments de dansa en general i programes que es fan en els centres Educatius de primària i secundària.

 

10.20 – 10.40 h.

PONÈNCIA DE CARLES GINER, director d’EN RESiDÈNCiA, Institut de Cultura de Barcelona

EN RESiDÈNCiA – Creadors als Instituts de Barcelona: Programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona que posa en contacte la creació contemporània i els adolescents, en base a la presència continuada d’artistes i creadors als centres públics d’educació secundària.

 

10.40 – 11.00 h.

PONÈNCIA DE SÍLVIA DURAN, Directora de l’Àrea de Públics de l’ICEC (Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya).

Iniciatives, des d’aquest departament de la Generalitat, per a la creació de públics.

 

11.00 – 11.20 h.

PONÈNCIA DE JOAN MORROS, dinamitzador cultural i programador amb l’associació cultural El

Galliner del Teatre Kursaal de Manresa.

Dinamitzar una ciutat des d’un equipament cultural.

 

11.20 – 12.00 h.

CASOS PRÀCTICS, a càrrec de CLÀUDIA G. MORESO (coreògrafa de Mons Dansa i docent), OLGA COBOS (coreògrafa de CobosMika i docent) i INÉS BOZA, cofundadora de Senza Tempo.

Tallers i experiències educatives.

 

12.00 – 12.15 h.

DESCANS

 

12.15 – 14.00 h.

DEBAT OBERT AMB LA PARTICIPACIÓ DELS PONENTS I DEL PÚBLIC ASSISTENT