Actualitat

Publicades les subvencions de l’ICEC per a la Dansa

17/03/2014

·Important: enguany no s’acceptarà actualització del pressupost i només s’acceptarà un 15% de desviació entre el pressupost inicial i el final
 

El Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per a sol·licitar diverses ajudes i subvencions relacionades amb les arts escèniques. Tots els ajuts s’hauran de tramitar de forma telemàtica a través de l’Oficina Virtual de Tràmits (OVT).

Pel que fa a la dansa, els ajuts de l’ICEC disponibles són:
Activitats de dansa de caràcter professional (empreses). Data límit per a presentar sol·licituds: 8 d’abril
Infraestructura d’arts escèniques. Data límit per a presentar sol·licituds: 7 d’abril
Assistència i participació a fires, festivals i mercats internacionals. Data per a presentar sol·licituds: del 26 de març al 30 d’octubre
Projectes culturals (aportacions reintegrables). Data límit per a presentar sol·licituds: 30 d’octubre.
Ajuts a la distribució i explotació d’espectacles a Catalunya (aportacions reintegrables). Data límit per a presentar sol·licituds: 31 de març.
Realització de consultories per a empreses o entitats culturals. Data límit per a presentar sol·licituds: 29 de maig.

Més informació sobre els ajuts de Dansa AQUÍ. Les subvencions de Dansa de l’OSIC per a associacions i agents articuladors es publicaran a principis del mes d’abril.

A peu de pàgina us podeu descarregar el pdf amb la informació detallada que ens va donar l’ICEC en la xerrada del passat 14/03 per a empreses de dansa i circ.