Actualitat

Publicades les resolucions de subvenció de l’OSIC per l’any 2015

03/06/2015

L’ Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) ha publicat la resolució provisional de les subvencions i beques següents:

– Subvencions per a activitats de dansa de caràcter professional. Les podeu consultar aquí.

– Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals. Les podeu consultar aquí.

– Beques per a la recerca i la creació en els àmbits artístics, del pensament i dels nous sectors creatius i d’interdisciplinarietat. Les podeu consultar aquí.

– Beques per a la formació i el perfeccionament en els àmbits artístics del pensament i dels nous sectors creatius. Les podeu consultar aquí.

– Subvencions per a activitats dels centres de creació i producció d’arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en espais de titularitat pública. Les podeu consultar aquí.

– Subvencions per a la producció municipal i l’exhibició en festivals, circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa. Les podeu consultar aquí.

Recordeu que les persones proposades com a beneficiaris han de presentar el document d’acceptació i la documentació que preveuen la base general i la convocatòria fins al dia 13 de juny.