Actualitat

Publicades les bases dels Premis Dansacat 2012

27/09/2012

INSCRIURE’S
Fins al 20 d’octubre!
L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) convoca la III Edició dels Premis Dansacat amb l’objectiu de reconèixer, incentivar i promocionar la feina dels professionals de la Dansa a Catalunya. Per tal d’obrir els premis a les diferents realitats de la Dansa convoca tres categories: “Trajectòria Professional”, “Dansa i Societat” i “Nous Talents” (nova categoria). També atorgarà el Premi al Soci (premi fora de concurs, decidit per la Junta de l’APdC en agraïment a la tasca duta a terme pel soci/a més implicat/ada en el desenvolupament dels objectius de l’APdC).

Poden optar als premis totes aquelles persones o grups de persones de tots els àmbits de treball dins del marc de la Dansa (ballarins, coreògrafs, gestors, pedagogs, companyies, il·luminadors, fotògrafs,…), que hagin exercit la professió de l’1 de setembre de 2011 a l’1 de setembre de 2012, majoritàriament a Catalunya. També es pot presentar a terceres persones, a professionals que considereu que són mereixedors del premi.

Dotació
Els guardonats rebran una escultura/trofeu i una dotació de 1000€.
El premi al soci està dotat amb una escultura/trofeu i un xec regal de 100€ en equipament de Casimiro.

Les candidatures només es podran presentar a través del formulari on-line, i fins al 20 d’octubre de 2012 a les 15 hores.

La forma d’elecció de les candidatures premiades serà la següent:

· Es podran presentar les candidatures a través de www.dansacat.org fins al 20 d’octubre .
· Una vegada acabat el termini per a la presentació de candidatures començarà la primera fase d’elecció a càrrec de la comissió de preselecció (experts dels diferents àmbits de la dansa). La comissió escollirà tres finalistes per categoria.
· L’organització farà pública la llista dels tres finalistes de cada categoria a www.dansacat.org i s’obrirà un procés de votació pública a través d’aquest web.

Les candidatures guanyadores es faran públiques a l’acte d’entrega dels premis que tindrà lloc el 20 de desembre a les 20h l’Espai Dansat! – SAT! Teatre.

Amb la col·laboració de: Dinamica Ballet, Casimiro, Moritz i Celler el Masroig
Espai col·laborador: Espai Dansat
Mitjà de comunicació oficial: ICAT FM

Descarregar les BASES a peu de pàgina.
Inscripcions