Actualitat

Publica o actualitza la teva MINI WEB a Dansacat.org!

08/08/2013

Omple la teva MINI WEB a www.dansacat.org

Omplir o actualitzar la teva MINI WEB (fitxa al Directori de professionals) és molt senzill! Podràs afegir les teves dades professionals, currículum acadèmic, fotografies, vídeos, links, documents,… Programadors i col·laboradors et podran trobar fent una cerca per nom, paraula clau, especialitat, estil de dansa, etc. A més, et podran contactar directament des del web sense fer pública la teva adreça de correu electrònic. Fins i tot veuràs quantes vegades t’han contactat a través del web i quantes vegades han vist el teu perfil! D’altra banda, la teva fitxa apareixerà a la pàgina principal de www.dansacat.org de forma rotativa. T’animes?


Només has de seguir les instruccions :

1. Entra a dansacat.org, ves a la zona de socis (barra superior dreta) i introdueix el teu número de soci/a i la contrasenya.

2. Ves a “Editar la fitxa de soci” (a dalt a la dreta), i omple els diferents apartats en ordre: Dades personals, cv professional,…(Si no completes correctament l’apartat dades personals, no podràs omplir la resta de la fitxa).

3. Al final de cada apartat apareix la pregunta: “Vols aparèixer al directori de professionals?”, has de clicar “Sí”  i després clica a “Guardar els canvis”.

La teva fitxa ja estarà publicada i la podràs modificar sempre que ho vulguis seguint aquests mateixos passos. Si tens dubtes contacta’ns a: info@dansacat.org.

Si ja has omplert la fitxa recorda actualitzar-la.

***************************************************************

Si ets creador/a també pots penjar els teus espectacles al DIRECTORI D’ESPECTACLES.