Actualitat

Convocatòria de proves extraordinàries del Conservatori Professional de Dansa

13/07/2021

El Conservatori Professional de Dansa (CPD) de l’Institut del Teatre convoca proves extraordinàries el 7 de setembre per accedir a 1r curs de les tres especialitats, 5è curs de dansa clàssica, i 2n, 4t, 5è i 6è de dansa espanyola del Grau Professional de Dansa.

El termini d’inscripcions és de l’1 al 16 de juliol de 2021.

Trobareu el calendari de les proves, el número de places disponibles i el formulari d’inscripció en l’apartat de les proves d’accés.

El Conservatori Professional de Dansa | Escola integrada de Dansa i ESO/Batxillerat (CPD) imparteix els estudis integrats de dansa, secundària i batxillerat per tal que els alumnes cursin l’educació de règim general i els estudis professionals de dansa al mateix centre. Hi ha tres especialitats de dansa: clàssica, contemporània i espanyola.

Per més informació sobre els estudis i les instal·lacions del CPD podeu consultar el vídeo de presentació de les portes obertes virtuals del 2021

Per més informació us podeu adreçar a Secretaria Acadèmica General de l’Institut del Teatre, per correu electrònic a secretaria@institutdelteatre.cat