Actualitat

Vols participar en l’elaboració del protocol per a la prevenció de l’assetjament sexual o per raó de sexe?

13/07/2022

Des de l’APdC estem redactant aquest document amb l’ajuda de la cooperativa Fundesplai i de les persones que formen part de la Comissió de cures i bones praxis

Pots acompanyar-nos en aquestes trobades apuntant-te al següent link

L’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya ha iniciat l’elaboració d’un Protocol per a la prevenció i l’abordatge de l’assetjament sexual o per raó de sexe. Aquest document vol ser un mecanisme que faciliti la informació, formació, recolzament, assistència i acompanyament a les persones relacionades amb l’entitat, per incidir sobre situacions que es donin en el marc de les relacions humanes i de les activitats organitzades per l’APdC. Es tracta de treballar amb sistemes de detecció que permetin avançar cap a la prevenció de les situacions d’assetjament o de violència de gènere i sensibilitzar l’entorn de l’APdC per tal de reduir els potencials factors de risc i impedir la normalització de conductes abusives.

Per poder elaborar un protocol de referència que abraci el màxim de veus, de realitats i de necessitats, cal que siguem moltes les qui som al darrere construint-lo. Per aquest motiu us convidem a que ens acompanyeu a formar part de la Comissió de cures i bones praxis que tot just ara comença a treballar en l’elaboració i implantació d’aquest protocol.