Actualitat

Proposta de Serveis Integrals de Salut i Cobertura d’Accidents per a socis i sòcies de l’APdC

08/03/2016

La cooperativa COS ofereix als associats una proposta de serveis integrals de salut i cobertura d’accidents ajustada a les necessitats del sector quant a a lesions, accidents, etc. Aquesta assegurança també ha estat contractada pels professionals del circ ja que el seu col·lectiu registra una alta sinistralitat i requereix una cobertura específica.

COS actua com a prenedor de l’assegurança per a poder fer així una tria que descrimina si la lesió és deguda a un accident inesperat o té un origen lent i progressiu. En el primer cas d’accident inesperat, COS desvia al ballarí a la mútua sanitària asseguradora que normalment no té espai físic sinó que està en conveni amb hospitals i allà és atès. En el segon cas de malaltia /lesió de llarga durada el ballarí és atès a COS que funciona com una mútua amb una línia de medicines alternatives.


Serveis ofertats als socis/es APdC:

– Quota anual de 300€.
– Visita amb fisioterapeutes, osteòpates i qualsevol professional de les diverses medecines alternatives que ofereix el centre COS amb un cost de 23€ la visita.
– Derivació a la mútua mèdica asseguradora en cas d’accident amb despeses cobertes fins a 3.000€.
– Cobertura de mort i d’invalidesa total.
– Servei de prevenció de lesions.

Per a més informació posa’t en contacte amb nosaltres: info@dansacat.org