Actualitat

Properes convocatòries de l’APdC

13/09/2023

Si esteu associades, estigueu atentes a les convocatòries que llançarem durant les properes setmanes!

Obrim nova temporada i ho fem amb noves convocatòries dels projectes que Comencem la nova temporada amb noves convocatòries per a persones associades

Beca Oportunitats

Laia Duran, Aina Lanas i Marta Hervás van guanyar les beques ‘Oportunitats’ que l’APdC va concedir els anys 2021 i 2022. Aquestes ajudes van permetre que iniciessin una nova etapa formativa i assolissin noves capacitats en el camí cap a la reorientació laboral.

Ara, l’APdC obre la convocatòria de la tercera edició d’aquesta beca, que és pionera a l’Estat i que vol donar suport a aquelles professionals associades que es troben en un procés de transició professional.

Termini fins diumenge 17 de setembre a les 23:59h.


Carretera i Dansa. Ajudes a projectes de dansa aplicada

Enguany avançarem les dates de la convocatòria de les ajudes Carretera i Dansa. Ben aviat us informarem del termini exacte, però per a aquelles que us hi vulgueu presentar ja podeu anar rumiant el projecte que voldreu presentar.

Les ajudes de Dansa Aplicada Carretera i Dansa porten 5 anys impulsant projectes que es desenvolupin a municipis d’arreu de Catalunya i que utilitzin la dansa com a mitjà d’intervenció comunitària, educativa o de salut. En tot aquest temps ja hem donat suport a més de 20 iniciatives, i moltes d’elles segueixen desenvolupant-se a dia d’avui. Us deixem més informació sobre les ajudes en aquest link.


Convocatòria de tallers formatius impartits per sòcies

L’oferta de formació és un dels serveis amb més bona acollida per part dels socis i sòcies de l’APdC. I com que tenim perfils molt diferents d’associats (des d’intèrprets fins a gestors culturals, passant coreògrafs, estudiants de dansa o  pedagogs) intentem fer-la el més variada possible per poder respondre al màxim de necessitats. Per aconseguir-ho, tornem a oferir la possibilitat que siguin les persones associades a l’APdC les que proposin i imparteixin part d’aquesta formació, a través d’una convocatòria de propostes de tallers.

Ben aviat us informarem del període per poder presentar propostes. Així que ja podeu anar pensant en un taller que vulgueu impartir, d’entre 4 i 8 hores, sobre qualsevol branca que pugui ser útil pels professionals de la dansa: artístic, sobre salut, de gestió…