Actualitat

Promoció per “La bella dorment del Bosc” de David Campos

20/11/2009

Els socis de l’APdC tindran un preu especial per a veure La Bella Dorment del Bosc del Ballet Santa Coloma de Gramanet-David Campos, els dies 29 de novembre,  2, 3 i 4 de desembre al Teatre Romea de Barcelona. El preu de les entrades serà de 9€. 

Per comprar les entrades cal trucar al 93 309 70 04 i identificar-se com a membre de l’APdC.Horari: de dl. a dv. de 9 a 19h. Les reserves hauran d’efectuar-se abans de les 14h (del dv. en cap de setmana).

*Pagament amb targeta de crèdit o dèbit. . Suplement d’1€/entrada per gestió de reserva anticipada

La Bella Dorment de David Campos

En aquesta versió de La Bella Dorment del Bosc, David Campos ha volgut renovar un dels grans clàssics de la història del ballet, fent d’aquest espectacle un relat força més contemporani i d’estructura cinematogràfica. Més enllà de la renovació estètica i del llenguatge escènic, Campos proposa una nova manera d’estructurar l’obra. La princesa Aurora apareixerà en ocasions com un personatge actual i real i en d’altres, com la ballarina que interpreta el rol de la princesa Aurora en el ballet original. Per aconseguir aquest efecte, el muntatge es val de grans projeccions multimèdia i d’escenografia virtual –obres dels vídeo creadors Tatiana Halbach i Soren Christensen– que traslladaran l’acció del passat al present i d’un somni a un altre.

El muntatge aterra al Romea del 26 de novembre al 13 de desembre en el marc d’una aclamada gira estatal.

Més informació a: www.balletdc.com