Actualitat

Promoció per a veure el musical “Hoy no me puedo levantar” al Tívoli

05/08/2009

Els socis de l’APdC tindran un preu especial per a veure el Musical “Hoy no me puedo levantar”, basat en el mític grup Mecano, dels dies 8 al 13 de setembre al Teatre Tívoli de Barcelona.

Les entrades de 35 i 30€, costaran 25€ pels socis , i les de 22€ costaran 20€.

Per comprar les entrades cal trucar al 93 309 70 04 i identificar-se com a membre de l’APdC.

Sinopsi
A començaments dels anys 80 el nostre país es troba convulsat: un cop d’Estat, una inflació galopant i milions de persones que busquen desesperadament feina. Un canvi social, polític i cultural, ple d’esperança, que va col·locar a la societat espanyola al camí de la modernitat. Una sèrie de grups de nova falca comencen a portar al panorama noves idees i propostes que sovint tenen més d’escèniques que de musicals…

Mario i Colate són un parell d’amics que viuen en un petit poble a començaments dels anys 80. Els dos comparteixen un mateix somni, viatjar a Madrid per muntar allà un grup de música. L’arribada a un Madrid en ebullició cultural i social va acompanyada de diversos problemes: no aconsegueixen feina, no tenen diners, cap casa de discs no s’hi interessa… però a poc a poc van sortint endavant.

Aconsegueixen feina en un bar anomenat el “33” i coneixen un parell de simpàtics músics: Guillermo i Panchi. Amb ells formaran “Rulé”, el seu grup, amb el que guanyaran un important concurs que els permetrà gravar el seu primer single. Mario coneixerà l’amor i Colate el fosc món de les drogues.

Els anys 80 seran el marc en el qual els nostres protagonistes viuran, sofriran, estimaran, seran  feliços, desgraciats… i arribaran a convertir-se en el grup més important d’Espanya.

Com els 80, “Hoy No Me Puedo Levantar” és un musical optimista, esperançador, lúdic… Un fidel reflex de l’alegria i les ganes de viure que van caracteritzar l’època en la qual s’ambienta.

Més informació a: www.hoynomepuedolevantar.com