Actualitat

Promoció especial per l’APdC per veure Bernarda Alba Bendita, de Ramon Oller

31/07/2008

La setmana vinent s’estrena la última obra de Ramon Oller i la seva companyia de dansa Metros Angar. En aquest nou espectacle podem veure una interpretació on es fusiona la dansa contemporània, el
flamenc i la música en directe.  

Aquesta peça ens fa reviure les sensacions  de Bernarda i les seves filles a una Andalusia pintada de blancs-obscurs, plena d’una llum que s’oposa a les ànimes fosques i torturades d’aquestes dones.

Ramon Oller ens dona la seva particular visió d’aquest clàssic amb les seves ja característiques pinzellades de la passió que forma part de la tragèdia de la vida.  

Per a celebrar aquesta nova estrena, el Teatre Romea ofereix als nostres socis un descompte del 40% sobre el preu de la entrada (preu normal de 21€ a 27€) per veure l’espectacle entre els dies 13 i 17 d’agost. Per a poder beneficiar-se d’aquesta promoció, els nostres socis haurien de fer reserva telefònica, identificant-se com a membre de l’APDC i tenir a mà el número de la targeta de dèbit o crèdit. Aquest descompte no és vàlid a la taquilla del teatre. Per a més informació visiteu l’Agenda o trucar al 93- 309 70 04 (de dill. a div. de 9h a 19h).