Actualitat

Promoció d’estiu: Associa’t ara i no paguis fins setembre!

05/06/2020
Si ets professional de la Dansa o estudiant, associa’t a l’APdC! Abona només la inscripció (12€ per a professionals, 6€ per a estudiants) i no paguis fins setembre!*.

 

Si ja ets soci, porta un amic o amiga! Comparteix aquesta informació! Ell/a gaudirà de la promoció, i a tu et regalarem 1 quota!
I si el que vols és donar-nos suport, fes-te Amic o Amiga de la Dansa (tindràs accés a descomptes per espectacles i invitacions i també t’obsequiarem amb una samarreta i una bossa)*.
Ser soci o sòcia de l’APdC és recolzar el teu col·lectiu!

Aquests últims mesos de confinament hem enfocat els esforços en fer pressió, aliant-nos amb altres associacions professionals, per a què administracions públiques, locals, autonòmiques i estatals no s’oblidin de les arts escèniques ni de la dansa, i hem sigut implacables exigint ajudes per pal·liar els efectes d’aquesta crisi que és sanitària però també econòmica. També hem ofert i seguirem oferint tota mena de serveis online gratuïts, des de formacions fins a assessoraments, per ajudar a les nostres associades i al sector en general.

Ens queda molt per fer i s’acosten temps difícils. Necessitem que el sector estigui unit perquè com més siguem més lluny arribarem. Ens caldrà molta energia i recursos per poder fer front als reptes que vindran, i és imprescindible augmentar la base social. Per això et demanem que ens ajudis a créixer. En sortirem totes guanyant!

Aquests són alguns dels projectes més recents:
Veure totes les línies de treball de l’APdC.
T’animes a fer-los créixer? Quants més siguem més avançarem!

Quins avantatges tindràs com a soci o sòcia de l’APdC?
  • Més de 80 descomptes: entrades per espectacles a preus reduïts, descomptes de fins a un 20% en cursos, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, etc.
I molts avantatges més! 
Consultar tots els serveis al soci  //  Consultar tots els descomptes.


T’ANIMES?

VULL SER SOCI/ SÒCIA

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

*És imprescindible per acollir-se a la promoció de soci/a tenir compromís de permanència fins desembre de 2020. Promoció vàlida fins al 31 de juliol de 2020.

*A la quota d’Amic/ga de la Dansa (30 euros anuals) no s’hi aplica cap descompte.