Actualitat

Promoció d’abril: Associa’t ara i no paguis fins agost! O porta un amic/ga i et regalem una quota!

26/03/2019
L’abril és, sense dubte, el mes de la dansa. I ho celebrem amb una promoció especial!
Si ets professional de la Dansa o estudiant, associa’t a l’APdC! Abona només la inscripció (12€ per a professionals, 6€ per a estudiants) i no paguis fins agost de 2019!*.

 

Si ja ets soci, porta un amic o amiga! Comparteix aquesta informació! Ell/a gaudirà de la promoció, i a tu et regalarem 1 quota!
Tots dos rebreu una samarreta i una bossa de tela com a obsequi.
I si el que vols és donar-nos suport, fes-te Amic o Amiga de la Dansa (tindràs accés a descomptes per espectacles i invitacions i també t’obsequiarem amb una samarreta i una bossa)*.
Ser soci o sòcia de l’APdC és recolzar el teu col·lectiu!

Gràcies a la teva quota, l’APdC seguirà treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector, com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; projectes per al reconeixement de la professió i l’augment de la seva visibilitat etc. Una feina poc tangible però imprescindible per a què el sector tiri endavant, i que farem gràcies al teu suport. Aquests són alguns dels projectes més recents:

Veure totes les línies de treball de l’APdC.
T’animes a fer-los créixer? Quants més siguem més avançarem!

Quins avantatges tindràs com a soci o sòcia de l’APdC?
  • Més de 80 descomptes: entrades per espectacles a preus reduïts, descomptes de fins a un 20% en cursos, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, etc.
I molts avantatges més! 

Consultar tots els serveis al soci  //  Consultar tots els descomptes.

T’ANIMES?

VULL SER SOCI/ SÒCIA

Si tens qualsevol consulta, envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

*És imprescindible per acollir-se a la promoció de soci/a tenir compromís de permanència fins l’1 de desembre de 2019. Promoció vàlida fins al 30 d’abril de 2019.
*A la quota d’Amic/ga de la Dansa (30 euros anuals) no s’hi aplica cap descompte.