Actualitat

Projectes seleccionats pel Dia Internacional de la Dansa 2022

10/02/2022

A partir de la convocatòria oberta a les persones associades a l’APdC, la comissió formada per Sandra Jurado (sòcia i guanyadora Carretera i dansa), Òscar Rodríguez (SAT!) i Cèsar Compte (secretari sense vot) ha escollit les candidatures de Toni Mira, que treballarà al barri d’Horta-Guinardó, Sílvia Batet, a Sant Andreu, i Miquel Barcelona, que ho farà al barri de Sants. Tots tres seran els encarregats de radiografiar els actius de la dansa de cada barri i proposar una acció de visibilització de tots aquests actius de forma coordinada el mateix 29 d’abril.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dansa (DID’22) l’APdC vol que el 29 d’abril es converteixi en un escenari obert a la ciutadania. Habitualment l’acció del DID és una activitat participativa. Una festa de la dansa. Després de dues edicions en format digital pel context sanitari, al 2022 volem tornar al carrer i engegar una iniciativa que podria tenir més rèpliques els següents anys i que es podria escampar arreu de Catalunya.

La proposta gira al voltant dels actius en dansa i moviment (escoles de dansa, activitats socials, centres de creació, grups amateurs…) de tres barris de la ciutat de Barcelona (Sants/Montjuic, Sant Andreu i Horta-Guinardó). Els barris seran els veritables protagonistes de la festa de la dansa.