Actualitat

Us animem a col·laborar amb el projecte Contracultura

23/05/2022

Contracultura és el nou projecte de la Companyia Miquel Barcelona en cooperació amb institucions culturals que estiguin interessades en visibilitzar, qüestionar o canviar dinàmiques culturals i el sector artístic. Aquest procés dinàmic i compartit vol posar en valor la contracultura autòctona, qüestionar creativament les dinàmiques culturals i obtenir dades sobre pràctiques culturals violentes. A més, conclourà amb un espectacle escènic la Temporada 23-24.

Us convidem a participar en alguna de les dues accions que acaben de llençar per iniciar el projecte:

Enquesta sobre pràctiques violentes en la cultura. Seguint el moviment #MeToo, s’obre aquesta enquesta i un perfil d’Instagram on, tothom qui vulgui, podrà denunciar pràctiques violentes al voltant del fet cultural amb l’única finalitat d’obtenir dades i fer-les visibles.

Convocatòria per Institucions culturals. Sabent que la generació de qualsevol projecte escènic sempre té a veure amb la saturació del canal de Convocatòries de les Institucions culturals, al mes de maig obrirem una convocatòria per a Institucions des de la Companyia per a 3 col·laboradors del projecte amb la intenció de qüestionar aquesta dinàmica establerta amb la Institució cultural.

Partint de la base que el cos, el moviment o la dansa són espais per a la reivindicació, la temporada 22-23 es generaran contextos reivindicatius per a creadors/es en actiu en institucions culturals en col·laboració amb Arts Santa Mònica.

Més informació companyia@miquelbarcelona.com