Actualitat

Programes educatius del Mercat de les Flors pel curs 2011-12

02/08/2011

El Mercat de les Flors presenta els programes escolars pel curs 2011-12: el Dan Dan Dansa, el Projecte Tot Dansa, el Ballem una Pel·li…, i una nova proposta titulada Grada Jove, en la qual tres companyies de la temporada del Mercat obriran sessions en horari escolar.

Per a les escoles d’Educació Infantil i Primària enguany s’arriba a la sisena edició del Dan Dan Dansa. Els espectacles per aquest curs 2011-12 són propers i d’aforament petit, tres propostes que s’han estructurat amb l’objectiu d’acostar i fer entendre als infants el llenguatge i la poètica de la dansa: el nen espectador que esdevé al mateix temps intèrpret. Durant els mesos de febrer i març es duran a terme els tallers i les funcions de Sensacional, Un paper en blanc i La bella dorment. El preu de l’activitat és de 5€/alumne-a (per a Un paper en blanc són 8€/alumne-a), i podeu fer la reserva i inscripcions mitjançant: el correu educatius@mercatflors.cat o el telèfon 93 301 00 60. El programa compta també amb els recursos didàctics del Curs de formació de mestres i la Maleta Didàctica del Dan Dan Dansa. 

Quant a l’Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius, el Mercat obre el nou programa Grada Jove, pel que ha demanat a tres companyies de la temporada del teatre que obrin sessions en horari escolar per oferir i recomanar als joves estudiants a gaudir dels seus espectacles. Es presentarà una sessió mensual (febrer, març i abril) amb les companyies Cellule Contemporaine du Ballet National Algérien, Cia Contemporánea de Cuba i Macadam-macadam. El preu per a cada activitat és de 8€/alumne-a (tutors gratuït).

Finalment, l’activitat Ballem una Pel·li – Cinema i Dansa, co-organitzada amb l’entitat Drac Màgic, acosta als joves la dansa a través de la gran pantalla. Es tracta d’una manera d’aproximar-s’hi a través de documents fílmics seleccionats que promouen la sensibilització del jove cap al seu llenguatge i processos creatius. L’activitat inclou el passi i col·loqui posterior a càrrec d’un ballarí i/o coreògraf i de Drac Màgic; i les propostes del programa d’enguany són: Dancing Dreams, Le Défi, The cost of living + Butterfly Circus i Això és ritme!. El preu és de 5€/alumne-a (tutors gratuït) i el material didàctic serà a disposició del professor. Per a reserva i inscripcions podeu contactar a: lourdes@dracmagic.cat o 93 216 00 04.

Podeu consultar la resta d’activitats, tallers i jornades educatives del Mercat de les Flors pel curs 2011-12, així com descarregar-vos el formulari de reserva i inscripció al Dan Dan Dansa, clicant aquí.