Actualitat

Programa anual de no laboratoris NETI NETI de La Caldera

11/06/2024

Amb un 20% de descompte per a persones associades a l’APdC

NETI NETI és un projecte-context de recerca, pràctica i transmissió de coneixement d’Amalia Fernández que travessa tota l’activitat anual de La Caldera. Un camp d’estudi que convida a 8 artistes referencials de la dansa a una sèrie de trobades íntimes, que desembocaran en un moment d’obertura pública i un Programa anual de No Laboratoris per a la transmissió i col·lectivització de la recerca amb aquestes artistes.

El 2024 es convida a Carme Torrent, Mònica Muntaner, Janet Novás, Idoia Zabaleta, Elena Córdoba, Ana Buitrago, Teresa Lorenzo i Juan Carlos Lérida a participar d’aquest context.

Com a part del projecte NETI NETI es proposa un PROGRAMA ANUAL DE NO LABORATORIS

El Programa proposa una trobada d’un matí de dissabte amb cadascuna de les artistes convidades juntament amb la mateixa Amalia Fernández, per obrir i eixamplar la seva pràctica amb les participants, per aprofundir-hi juntes. Que aquesta pràctica vibri en un grup ampli de persones és un pas molt interessant de la pròpia recerca, de la qual cadascú s’emportarà el seu propi coneixement i la seva pròpia col·lecció de preguntes per seguir investigant.

Aquest programa va dirigit a professionals de la dansa i les arts vives que vulguin aprofundir en la seva feina i compartir processos i pràctiques, en un programa molt complet de 8 sessions.

La durada de cada sessió anirà d’acord amb les necessitats de la mateixa, es proposa un mínim de 3 hores que puguin allargar-se (o concentrar-se) segons la trobada es vagi establint.

DATES:

Janet Novás – Dissabte 6 d’abril, a les 10h
Amalia Fernández – Dissabte 11 de maig, a les 10h

Teresa Lorenzo – Dissabte 22 de juny, a les 10h
Carme Torrent – Dissabte 20 de juliol, a les 10h
Idoia Zabaleta – Dissabte 7 de setembre, a les 10h
Elena Córdoba – Dissabte 28 de setembre, a les 10h
Mònica Muntaner – Dissabte 19 d’octubre, a les 10h
Ana Buitrago – Dissabte 30 de novembre, a les 10h

PREUS:

Programa sencer de 8 sessions 200€
Abonament 4 sessions 120€
Cada sessió solta 40€

Inscripcions i dubtes:

A través del correu: aula@lacaldera.info

Més info aquí