Actualitat

Professors de les classes tècniques per a professionals APdC- La Caldera 2011

10/02/2011

Ja tenim el llistat de professors i professores que impartiran les classes tècniques per a professionals, que organitzem l’APdC i la Caldera, durant tot el 2011. Us recordem que les classes són dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43). El preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre de 2011), o bé 5€ la classe solta.  El preu per a no socis és de 40€ (val de 5 classes) i 10€ la classe solta.

Gener/ febrer – Bebeto Cidra. Coreògraf i pedagog

Bebeto Cidra és ballarí, coreògraf i pedagog. Format en diverses companyies de Dansa de Brasil, ha col·laborat amb la Komische Oper i la Deutsche Oper de Berlín i la Maggio Danza de Florència. El 1990 arriba a Barcelona, on treballa al Ballet Contemporani de Barcelona, Lanònima Imperial i Els Joglars, entre d’altres. L’any 2005 crea la Bebeto Cidra Cia. a Barcelona (amb residència a Vic).

Març/ abril – Sonia Rodríguez. Coreògrafa, intèrpret i professora

Sonia Rodríguez és coreògrafa, intèrpret i professora. Ha treballat per Cia. Provisional Danza, Cia. Charleroi Dansas, iCia. Gisela Rocha, H2DANCE, Cia. Lanomina Imperial i Cia. Lior Lev, entre d’altres. També ha treballat com a professora a centres com el Conservatori de Dansa de Lisboa i l’Institut del Teatre

Maig/ juny – Lipi Hernández. Ballarina i mestre

Lipi Hernández és coreògrafa, ballarina i creadora. Creà a la dècada dels 90 Malqueridas, creaciones al límite, i des d’aleshores el nucli creatiu de la companyia ha anat evolucionant fins a constituir-se en una Plataforma d’ investigació i desenvolupament (I+D) de nous formats artístics entorn al llenguatge del cos o el moviment. Ha treballat com a docent a L’Institut del Teatre, i com a ajudant de direcció a les companyies Sol Picó i Lanònima Imperial.

Setembre/ octubre – Anna Rubirola. Ballarina, corògrafa i pedagoga

Anna Rubirola és graduada en dansa contemporània a l’Institut del Teatre de Barcelona. Amplià els seus estudis a Movement Research i a la Trisha Brown Dance Company School a Nova York. Ha treballat per a companyies com Sol Picó, Iliacan, Búbulus,  Array (Londres), F.& C. Ben Aïm (Paris), i Die Audio Gruppe (Alemanya). Ha participat en els projectes Caldera Express, així com en diversos projectes de creació pròpia i col·lectiva (Desaladas Club, Break Fast). Ha donat cursos de dansa contemporània, improvisació i contact improvisació a l’Institut del Teatre de Vic, i en el Conservatorio Superior de Danza de Valencia, entre altres centres.

Novembre / desembre – Cecilia Colacrai. Ballarina i coreògrafa

Cecilia Colacrai és ballarina, coreòfrafa i professora de dansa contemporània i improvisació. Titulada per l’ Instituto Superior de Danzas Isabel Taboga (Argentina) i formada entre Amèrica i Europa, ha treballat amb Alexis Eupierre, Donna Uchizonno i Gabriela Solini, entre d’altres. Resident a Barcelona des del 2002, interessada en la investigació i el desenvolupament del moviment.