Actualitat

En quin punt es troba el nou Pla d’Impuls de la Dansa?

06/10/2023

Els darrers mesos hem engegat des de l’APdC un procés participatiu per debatre entre totes com volem que sigui el nou Pla d’Impuls de la Dansa (PID). Un Pla que ha de servir per enfortir el sector, donar feina i millorar l’estat de la dansa professional a Catalunya.

El procés ha estat aturat temporalment perquè la Generalitat estava buscant vies adequades per fer arribar els recursos al sector, motiu pel qual des de l’APdC vam decidir obrir aquest període per parlar amb professionals i sòcies i acabar de dibuixar propostes de línies que volem que contingui el nou Pla. En el document que trobareu enllaçat a sota podreu veure en quin punt es troben les mesures que hem acordat entre totes i els resultats d’aquest procés participatiu.

Un cop més, moltes gràcies a totes per participar d’aquestes trobades. Aquest document de retorn és el resultat d’una feina col·lectiva, participativa i de consens que desitgem que pugui representar al màxim la pluralitat del sector. Si no vau poder assistir a les trobades, no deixeu de llegir el document perquè ben aviat tindrem més novetats i les compartirem amb totes vosaltres!