Actualitat

Primera edició d’ IN_Romeria, recorregut per treballs escènics en procés

12/07/2011

Aquest divendres i dissabte, el col·lectiu artístic La Poderosa proposa un original recorregut per la ciutat de Barcelona. IN_romeria és una extensió dels cicles IN_formals que La Poderosa organitza des de l’any 2003, per a donar un espai de pràctica i visibilitat a treballs escènics en procés.

IN _romeria proposa un recorregut per diferents espais de treball, creació i assaig de Barcelona gestionats tots ells per artistes i amb els nous llenguatges de la dansa i les arts escèniques com a denominador comú. Aquests espais són: el Local de Raravis, elclimamola.doc, La Piconera, La Porta, Espacio Práctico i el mateix La Poderosa, com a nexe i organitzador. Perquè el projecte IN_ romeria neix en base a la idea de què mentre hi hagi espais físics de treball, hi haurà espais de pensament i de trobada per a generar, mostrar, conèixer i unir.

PROGRAMA:

Divendres, 15 de juliol, 20h

-El Local de Raravis. C/de la Riera de Horta, 38-1ª Barcelona
http://raravisdanza.blogsp​ot.com/

  • La Maja Desnuda dice (Treball inacabat) / Aina Alegre: Projecte que té com a punt de partida una reflexió sobre la noció de “figura” i les seves possibles declinacions.
  • Entresòl / Neus Villà: Segona part d’un procés que es va presentar a l’aula Oberta de La Caldera l’any 2010. Un paisatge d’emocions i associacions.
  • 1/4, 1/2, 3/4, 4/4 / Ariadna Rodríguez (Peça tèxtil – Andrea Vicente): Segon procés del projecte presentat al cicle Corpologia organitzat per GresolArt i la Universitat de Girona. Un recorregut on uns violins construeixen l’espai i el temps.
  • Entre-vista / Carla León: Instal·lació performativa de la peça ElvestidoPreciso. Segona de tres etapes del projecte A Escondidas. Instal·lació-acció


Dissabte, 16 de juliol

-12h. Espacio Práctico. C/ Tarros 3 Barcelona
http://espaciopractico.wor​dpress.com/

  • Concert per a llocs inusuals i formats íntims (acció musical) / SEF: Sef es l’àlies musical en solitari de Christian Fernández Mirón, amant dels instruments minúsculs i obsessionat amb aprendre a xiular. Volcat en la música en viu, especialment en llocs inusuals i formats íntims (menjadors, perruqueries, gimnàs…). Web: http://www.fernandezmiron.​com/es/proy/sef.htm

-14’30h. ElClimamola.doc. C/Salvà, 45 baixos Barcelona
www.elclimamola.com

  • Presentació de Elclimamola.doc: espai d’exposició i documentació de les arts performatives (amb buffet morning glory: amanida mexicana, ceviche peruà, vi, postre i cafè) i trobada amb l’artista convidat.

18h. La Piconera. C/Sancho Marraco, 6 Barcelona
http://www.solpico.com/

  • Myopic / La Viuda. El cosmonauta de la Unió Soviètica Sergei Avdeyev, durant l’era de l’estació espaial MIR va estar-se un total de 748 dies, dividits en tres viatges, orbitant la Terra a 27 mil kilòmetres per hora constantement, i en conseqüència “viatjant”, en relació als humans en terra, 0,02 segons al futur. Web: www.laviuda.net

-20h. La Porta —- casa. C/Sant Germà 5, 3. Barcelona
http://laportabcn.com/

  • Observeu com el cansament derrota el pensament de El Conde de Torrefiel. Una proposta de El Conde de Torrefiel. Amb la colaboració de: Espacios Cómodos’11 – La Porta. El Conde de Torrefiel és una unió d’artistes que es reuneixen per a fer teatre. Les creacions de El Conde de Torrefiel tenen el seu punt de partida en les arts plàstiques, la literatura contemporània i la performance. El seu treball és confrontar realitats i trascendir els paràmetres del llenguatge verbal per a convertir les constants de la comunitat en poesia escènica. Web: www.elcondedetorrefiel.com

-22h. La Poderosa. C/Riereta, 18 2a planta Barcelona
www.lapoderosa.es

  • El tram final de La Romeria serà a La Poderosa, on s’hi arribarà de nit, després d’haver vist força treballs… La Poderosa es convertirà, un cop més, en La Cantinita, perà aquesta vegada amb una novetat: I FESTIVAL DE LA CANCIÓN PODEROSA 2011: _copes_tès_canyes_tequilas_​vinets_música_i alguna cosa per picar!


Preus:
Abonament recorregut sencer: 10 €
Entrada per espai: 3 €
Menú dinar a El climamola.doc: 12 €

Compra anticipada abonaments:
La Porta —- casa. C/Sant Germà, 5 3a planta. Dll-Dv, 10-18h
La Poderosa. C/Riereta, 18 2a planta. Dll-Dj, 9-14h
El Local de Raravis. C/Riera d’Horta 38, 1ª. Dll-Dv, 10-14h i 16-18h
La Piconera. C/Sancho Marraco, 6. Dll-Dv, 9’30-17h

Aforaments limitats!