Actualitat

Preu reduït en la confecció de declaracions de renda 2023 per a socis i sòcies de l’APdC

10/04/2024

Des del dia 2 de maig i fins el dia 18 de Juny, la consultoria especialitzada en assessorament d’artistes TALAIA-COOPDEMÀ engega el servei de confecció de la Declaració Anual sobre l’IRPF de l’any 2023 adreçat als associats i associades de l’APdC.

En cas de tenir interès en aquest servei, podeu posar-vos en contacte amb Ángeles Díaz a través de l’adreça de correu electrònic mariangels@talaia.info

La declaració no es confeccionarà el mateix dia que s’enviï el correu electrònic, per tant, recomanem posar-se en contacte amb l’assessoria TALAIA-COOPDEMÀ abans del dia 18 de juny.

CONDICIONS

Les condicions del servei són les següents:

Per sol·licitar la preparació de la declaració anual serà necessari enviar un correu electrònic a la persona de contacte, Ángeles Díaz, a partir del 2 de maig a l’adreça mariangels@talaia.info. 

La declaració no es confeccionarà el mateix dia que s’enviï el correu electrònic, per tant, recomanem posar-se en contacte amb l’assessoria TALAIA-COOPDEMÀ abans del dia 18 de juny.

Serà necessari que al correu electrònic adjunteu: 

–        La Declaració de la renda de l’exercici 2023.

–        El vostre nom i cognoms.

–        El vostre número de telèfon.

–        El  número de DNI o NIE.

–        La data de caducitat del vostre DNI, la data d’expedició en cas que el DNI sigui permanent o el número de suport en cas de disposar NIE.

–        En cas de variacions en l’estat civil o naixement de descendència: consigneu el nou estat civil o el nom i data de naixement del fill o filla nascut i data d’adopció del fill o filla adoptat.

–        En cas de variacions en el domicili: nova adreça, nova referència cadastral i en cas de lloguer, DNI o NIE de la persona arrendadora.

–        En cas d’haver subscrit un contracte de lloguer i complir algun dels següents requisits (contracte de lloguer signat amb anterioritat a l’1 de gener de 2015, tenir 32 anys o menys, haver estat a l’atur 183 dies o més durant l’exercici 2023, tenir un grau de discapacitat igual o superior al 65% o ser vidu/a i tenir més de 65 anys): enviar la totalitat de la renda abonada en concepte de pagament de lloguer durant l’exercici 2023.

–        En cas d’estar donat/da al RETA o al cens d’empresaris, professionals i retenidors: factures físiques emeses i suportades i resumen de l’IVA de l’exercici 2023 (en cas de disposar dels mateixos).

–        Certificat de pagament de quotes de l’AADPC.

–        La resta de documentació que considereu.

L’ Ángeles Díaz contactarà amb vosaltres per tractar la preparació de la declaració.

PREU

El preu del servei és el següent:

 GENERAL (preus minims)AMB IVA
Acceptació esborrany48,00 €58,08 €
Simplificada70,00 €84,70 €
Conjunta si hi ha dos pagadors/es115,00 €139,15 €
Professionals/lloguer (a valorar, des de)90 €108,90 €
Professionals/lloguer + Cònjuge simplificada135,00 €163,35 €
Patrimoni (a valorar)90,00 €108,90 €