Actualitat

Presenten el llibre “Màrqueting de les arts escèniques”

12/03/2009

La Facultat de Geografia i Història de la UB acull demà divendres, a les 13.00h la presentació del llibre Màrqueting de les arts escèniques. Creació i desenvolupament de públics de Jordi Sellas, assessor del Grup RBA i de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i Jaume Colomer, director de Bissap i conseller delegat de Gescènic.

A Màrketing de les arts escèniques. Creació i desenvolupament de públic s’aporta una reflexió global sobre la creació i desenvolupament de públics escènics aplicant les estratègies del màrketing a la gestió escènica com ara la segmentació de públics, la seqüència del màrketing mixt i l’elaboració del pla de màrketing. El llibre s’adreça a productors, programadors i responsables de recintes escènics així com estudiants de gestió cultural i altres persones interessades per les arts en viu.

La presentació també tractarà, en un debat, sobre com pot afectar l’actual situació de crisi econòmica al sector escènic durant l’any 2009. Per analitzar la situació hi seran presents: Salvador Sunyer, director de Bitò Produccions i del Temporada Alta, Festival de tardor; Joan Oller, director gerent de l’Auditori; Pep Tugues, director del Teatre-Auditori Sant Cugat; Carles Molinet, director del Teatre del Mar (Palma); Frederic Roda, director del Teatre de Ponent (Granollers); i Alicia Roldán, directora general del Teatro de La Abadía (Madrid).