Actualitat

Presenten el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana

07/07/2009

El proper diumenge 12 de juliol es celebrarà a Rubí, en el marc del Rubifolk , la 2a Jornada “El futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana”. Rubí es convertirà en un futur immediat, en un referent català amb la creació del nòdul coordinador del Centre de la Dansa Tradicional Catalana. Com a eix coordinador del Centre de la Dansa Tradicional Catalana, l’Espona pretén esdevenir un espai ampli, obert i participatiu on fonamentalment es promoguin la creació, la recerca, la formació i la difusió de la dansa tradicional catalana.

Abans de la taula rodona de la Jornada, que coordinarà Elisenda Vilarrubias (Aula de Música Tradicional i Popular) i hi participaran Montse Colomé (La Caldera), Josep Pasqual (cronista de cobla i sardana del diari Avui) i Isidre Rubio (Esbart Dansaire de Rubí), es presentarà el dossier sobre el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana que s’ha publicat al darrer número de la revista “Caramella “.
Després de les aportacions a la taula rodona, el regidor d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Rubí, Martí Pujol, presentarà el projecte “L’Espona” –Centre de la Dansa Tradicional Catalana- que en un futur immediat serà el nòdul coordinador. L’acte comptarà amb la participació del director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana (CPCPTC), Ramon Fontdevila, que explicarà el futur Centre de la Dansa Tradicional Catalana en clau de xarxa nacional distribuïda pel territori.

La Jornada és gratuïta però  l’aforament és limitat.  Cal fer inscripció prèvia al telèfon 935 887 000 (ext.1304) o al correu: identitat@ajrubi.cat indicant nom i cognoms, entitat, correu electrònic i telèfon. 

Consulta el programa clicant aquí.