Actualitat

Presentació del llibre “lacaldera, 1995-2013”

19/03/2014

Imatges acte de presentació de “La Caldera, el llibre 1995-2013”

El proper dilluns 24 de març a les 20.30h al Teatre Lliure de Gràcia (C/Montseny, 47) es presentarà el llibre “lacaldera, 1995-2013”. L’acte comptarà amb actuacions i convidats vinculats al projecte i a la seva seu del carrer Torrent d’en Vidalet 43 de la Vila de Gràcia al llarg d’aquests darrers 18 anys.

L’ aforament és limitat, si voleu assistir-hi cal que envieu un e-mail a comunicacio@lacaldera.info.

La caldera, el llibre 1995_2013 commemora els 18 anys de trajectòria del centre de creació de dansa i arts escèniques, recollint la seva història i les activitats que s’han dut a terme a la seu de la Vila de Gràcia. Es tracta d’un llibre de més 350 pàgines que inclou dos dvd’s, i en el que a banda dels testimonis dels socis fundadors i dels actuals associats, també es recullen textos encarregats a artistes, experts, professionals i persones implicades en el projecte.

També és un homenatge a totes aquelles persones i col·lectius que han format part o que han passat per La caldera al llarg de la seva existència, així com un repàs a les activitats, espectacles i projectes que en ella s’hi han desenvolupat, les complicitats i xarxes que ha creat amb altres agents del sector i, com no, amb el públic, sense el qual un projecte com aquest no hagués tingut cap sentit.

El resultat és també un document a manera de memòria i, alhora, de reflexió i una possible eina de treball per a futurs projectes col·lectius, entre ells, el nou centre de creació de dansa i arts escèniques de Les Corts gestionat per La Caldera.

El llibre ha estat editat en paper i en format 2.0 (www.lacaldera.liquidmaps.org) en col·laboració amb l’editorial liquidDocs Editions (Xavier Rovira).