Actualitat

Presentació del Festival Temporada Alta 2008

10/09/2008

TEMPORADA ALTA 2008
Festival de Tardor de Catalunya
Girona/Salt
Del 2 d’octubre al 7 de desembre

Aquesta setmana s’ha presentat en roda de premsa la programació de Temporada Alta 2008 – Festival de Tardor de Catalunya.

La dissetena edició del festival, organitzat per els Ajuntaments de Girona i Salt, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Salt i Bitò Produccions se celebra aquesta tardor, del dia 2 d’octubre al 7 de desembre.

Enguany compta amb una setentena d’espectacles de 16 països diferents. Hi haurà 6 espectacles de dansa amb un parell d’estrenes a l’estat de companyies de primer nivell mundial: Origine de Sidi Larbi i Nigth Stand, una produció de Montpellier Danse amb Lisa Nelson i Steve Paxton, hi haurà també l’estrena de dos espectacles de creació catalana com He visto caballos de Mal Pelo i el de Marta Carrasco amb un treball fet a dues mans amb el músic Llibert Fortuny.

Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya tornarà a ser un any més el lloc de trobada entre creadors de diverses procedències i entre els artistes i el seu públic, i serà també el col·laborador de moltes noves produccions catalanes amb la idea que això ajudi que tirin endavant nous projectes dels creadors del nostre país.

Per consultar la programació completa: www.temporada-alta.cat