Actualitat

Presentació de l’Institute of the Arts – Barcelona (IAB) a la Fabra i Coats

27/05/2013

El proper dijous 30 de maig a les 18h tindrà lloc a la Fabra i Coats (c/ Sant Adrià, 20 Sala d’actes), la presentació de l’Institute of the Arts – Barcelona (IAB) a càrrec de Giles Auckland-Lewis (Director general) i  Jeniffer Blake (rectora artística del centre).

L’Institute of the Arts – Barcelona (IAB) és un projecte d’educació superior europeu, ubicat a Sitges,  que ofereix titulacions oficials de formació superior, de grau i de postgrau en actuació, dansa, teatre musical, música pop, escenografia, creació i administració d’empreses artístiques i producció cinematogràfica. La missió central de centre és formar i desenvolupar artistes internacionals independents i emprenedors internacionals experts en arts escèniques que puguin treballar de forma autònoma al més alt nivell.

A la xerrada ens explicaran els objectius generals del centre i els diferents programes de dansa que impartiran: Diplomatura IAB en Dansa, Grau Superior de Dansa (BA Honours Danza), Màster en dansa, i classes magistrals i intensius d’estiu.

Les audicions per a la Diplomatura de Dansa tindran lloc de l’1 al 15 de juny al Centre de Dansa de Catalunya.

Fabra i Coats, fàbriques de creació
Carrer de Sant Adrià, 20
Metro L1 Sant Andreu, Renfe Sant Andreu Comtal