Actualitat

Preparant el Dia Internacional de la Dansa 2011

24/03/2011

A l’APdC ja hem començat a treballar en el Dia Internacional de la Dansa 2011 (29 d’abril). Com cada any el nostre objectiu és acostar la Dansa a la ciutadania, donar-la a conèixer. Enguany les nostres activitats seran:


L’Agenda de la Dansa al “Què fem?” de La Vanguardia

Amb l’objectiu d’inserir la Dansa a la societat, per segon any consecutiu, farem una inserció publicitària de dues pàgines en les quals es recollirà tota la programació de Dansa de Catalunya amb motiu del DID, i el missatge del DID. LAgenda de la Dansa apareixerà dijous 21 d’abril a la doble pàgina central del suplement Que fem? de La Vanguardia, que té una difusió de més de 200.000 exemplars.

A partir del 22 d’abril l’Agenda de la Dansa també es podrà descarregar en pdf a través de www.dansacat.org, i s’enviarà per e-mail als socis i subscriptors.

Vols que la teva activitat aparegui a l’Agenda de la Dansa?

Missatge del DID

Pel que fa al missatge del Dia Internacional de la Dansa, aquest any s’elaborarà des de l’APdC, donat que hem rebut el Premi Nacional de Cultura 2011 en la categoria de Dansa, i que representem a més de 400 professionals del sector. En breu el farem públic i us el farem arribar per correu electrònic.

Llegir missatge

La lectura d’aquest missatge es farà el dia 29 a les 17.30h al Graner (c/ Amnistia Internacional 8-14, de la Zona Franca de Barcelona).

Presentació del document “Junts per la Dansa. Mesures per al desenvolupament de la Dansa a Catalunya”

El dia 28 d’abril es presentarà al sector i als mitjans aquest document on s’expliquen els principals eixos i temes que afecten al bon desenvolupament d’aquesta forma artística, i que anirà dirigit principalment a les Administracions Públiques locals. Aquest document parla dels valors de la Dansa, del compromís de l’Administració Pública, de la necessitat d’arribar a la ciutadania, de programar Dansa als municipis, de la necessitat d’espais i infraestructures, entre d’altres.

Jornades de debat “Difusió i educació: els reptes actuals de la dansa”, a la UB

Divendres 29 d’abril, entre les 9.30 i les 14h  tindran lloc a la Facultat de Geografia i Història de la UB unes jornades de debat per tractar un dels eixos més importants del document  “JUNTS PER LA DANSA”. Hi participaran professionals amb àmplia experiència en el sector que aportaran un debat crític a l’hora de plantejar propostes per a la millora de la difusió de la dansa en general. L’entrada a les jornades serà lliure.

A més a més, col·laborarem amb la coordinació acadèmica del Màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona, per tal de què els alumnes assisteixin a les jornades de debat, i puguin conèixer de primera mà les necessitats de la Dansa.