Actualitat

Preocupació per la incoherència en el disseny de la prova de capacitació docent del Cos de Professors de Música i Arts Escèniques (594)

16/05/2024

Des de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) volem expressar la nostra profunda inquietud arran de les condicions de la convocatòria per a la realització de la prova de capacitació per impartir docència al Cos de Música i Arts Escèniques (cos 594).

Des que es va crear el cos docent de Música i Arts Escèniques, l’any 2023, la falta de claredat i de rigor per part del Departament d’Educació ha estat palmària i preocupant.

És per aquest motiu que des de l’APdC hem elaborat un comunicat per instar al Departament a reconsiderar el disseny de la prova. Sol·licitem que es tingui en compte l’opinió i l’experiència dels i les professionals docents que coneixen de primera mà les necessitats i requisits d’aquestes especialitats. Els demanem escolta i confiança en les persones que s’hi dediquen per garantir un ensenyament de qualitat per a l’alumnat i un accés igualitari i transparent pels i les docents.

Esperem que es pugui arribar a un consens i que s’estableixi un procés d’avaluació que sigui just, coherent amb la normativa i que permeti avaluar adequadament la capacitat docent dels i les aspirants a la borsa del Departament d’Educació dins de les especialitats de dansa del cos 594. Per a garantir l’accés just a la borsa i així garantir la qualitat d’aquests ensenyaments per als futurs i futures professionals.

Us convidem a llegir el comunicat sencer amb totes les demandes que fem arribar al Departament: