Actualitat

El Temps de les Arts premiarà els millors projectes culturals d’innovació en territoris de llengua catalana

13/01/2021

El portal digital de cultura catalana convoca la primera edició de premis per a projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni

El termini per presentar candidatures acaba divendres 15 de gener i els guanyadors/es rebran una obra de Perejaume i 3.000 euros

El portal digital de cultura catalana El Temps de les Arts tanca aquest divendres 15 de gener el termini per presentar candidatures als I Premis El Temps de les Arts. Uns guardons que volen estimular la cultura d’innovació en els territoris de llengua catalana i reconèixer el talent de creadors i projectes realitzats en cinc àmbits artístics: Arts visuals, Arts escèniques, Música, Arquitectura i Patrimoni. En l’apartat d’arts escèniques es premiarà al millor projecte de dansa, teatre o circ que hagi tingut un fort impacte en el territori per la seva qualitat artística i per comptar amb la implicació de diferents teatres, artistes o companyies del país. A més, en un moment d’excepcionalitat com el present, també es valoraran aquelles iniciatives creatives i innovadores que s’han sobreposat amb una resposta positiva a les dificultats fruit de la crisi de la Covid-19.

Consulteu les bases seguint aquest enllaç.

Els Premis

De cada modalitat de guardó se seleccionarà un guanyador i dos accèssits. Cada un dels 5 guanyadors rebrà un guardó amb una obra de l’artista Perejaume i una dotació de 3.000 €. Tots els accèssits rebran un diploma de reconeixement.

Les candidatures podran ser presentades a través del formulari que trobareu aquí per un ajuntament o qualsevol persona física o entitat jurídica (associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.) fins al 15 de gener de 2021.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dia 15 d’abril de 2021, tot coincidint amb el Dia Mundial de l’Art impulsat per la UNESCO.

Andreu Gomila, jurat d’arts escèniques als Premis El Temps de les Arts

Els I Premis El Temps de les Arts estan pensats per representar les diferents parts del territori per evidenciar i fer palesa la diversitat cultural del país.