Actualitat

Posar-hi el cos: cures i bones pràctiques en les arts del moviment

13/06/2023

Activitat de reflexió per a professionals d’arts del moviment

El benestar i les cures es posen cada cop més de relleu en els processos de creació de les arts escèniques. Veiem com llargs silencis comencen a trencar-se i es qüestionen relacions de poder i males pràctiques que durant molt de temps s’han tolerat i viscut com a normals. Quines implicacions té tot plegat en un sector travessat per la precarietat laboral, la necessitat de treballar en equip i el fet d’utilitzar el cos i el món intern de les persones com a eines fonamentals?

Aprofitant el context de l’exposició d’Anatomia d’una professió desconeguda, es proposa un espai de reflexió col·lectiva per prendre el pols a la realitat del sector i posar en comú recursos i bones pràctiques en processos de creació.

L’activitat tindrà caràcter participatiu en forma de cafè del món (world coffee), amb quatre taules de diàleg simultani on situar conceptes clau, reptes i propostes de millora.

Activitat guiada per Sandra Jurado i Bea Vergés, gestionada per la Companyia Miquel Barcelona.

Des de l’APdC contribuïm a la difusió d’aquesta activitat participativa perquè creiem que és d’interès general pel sector.

+ info: companyia@miquelbarcelona.com

Formulari d’inscripció: https://forms.gle/bzTkcjwRZGz9bKrEA