Actualitat

Portes obertes al Centre d’Arts en Moviment, nou espai situat al recinte de Roca Umbert de Granollers

04/11/2016

El Centre d’Arts en Moviment ha organitzat una setmana de portes obertes per donar a conèixer aquest nou espai situat al recinte de Roca Umbert de Granollers. S’ha dut a terme a finals d’octubre i ha comptat amb una vintena d’actuacions de teatre, dansa i circ.

La nova sala, de 236 metres quadrats, i condicionada amb parquet, miralls i sonorització, ha estat l’escenari de les diferents actuacions i propostes participatives d’arts escèniques, amb un pes destacat de la dansa, per part de ballarins, coreògrafs, companyies, entitats i escoles de la ciutat: Nora Baylach, Carmen Nàjera, Pol Aumedes, Enem Dansa, Cecilia Colacrai, entre d’altres artistes. 

El Centre d’arts en moviment de Roca Umbert és un centre de creació per a l’aprofundiment del llenguatge del cos, vinculat a les disciplines de teatre, dansa i circ.La voluntat del centre és esdevenir un eix aglutinador de l’activitat creativa vinculada al moviment, relacionar-la amb la ciutat i amb la ciutadania, integrant-la amb la resta de l’activitat de la fàbrica (audiovisual, arts plàstiques, musical, etc.) i posar-la en relació amb la creaicó contempòrania que es desenvolupa a nivell nacional.

Més informació