Actualitat

Porta un amic o amiga i us regalem 24 euros

01/03/2017

Durant el mes de març si portes un amic o amiga a l’APdC us regalem (24 euros) * als dos. Tu deixes de pagar una quota, i el nou soci/a té la inscripció (12€), i el mes de març gratuïts.

Ara més que mai necessitem estar junts i créixer per tenir més força com a col·lectiu. Per això et demanem que siguis ambaixador/a, que ens ajudis a donar a conèixer l’APdC, les nostres línies de treball, els nostres serveis (informació, borsa de treball, assessorament, facilitats laborals, formació, pòlissa de salut, passaport de la dansa, més de 80 descomptes….)

Per cada nou soci/a que portis et regalarem una quota. Per exemple, si portes 6 amics tindràs tot l’any de franc. Tots aquells amics i companys que són professionals o estudiants amb vocació professionalitzadora poden ser SOCIS. T’agrairem que els hi enviïs aquesta informació:

Quins avantatges tindràs com a soci o sòcia de l’APdC?

-Accés a la borsa de treball  (ofertes de feina, audicions, convocatòries…). 
Beques de formació, i classes i entrenaments a preu reduït.
Facilitats per a facturar.
Més de 80 descomptes: entrades a partir de 6€, descomptes de fins a un 20% en cursos, sales de lloguer, serveis fotogràfics, serveis mèdics, fisioterapeutes, tarifes reduïdes a hotels, etc. 
Assessorament legal amb un gabinet d’especialistes.
Espai web propi dins a dansacat.org on podràs publicar la teva fitxa professional (CV, fotografies, vídeos,…)
Passaport de la dansa
(per moure’t per 19 països europeus).

I molts avantatges més! 
Consultar tots els serveis als socis  //  Consultar tots els descomptes

! Ser soci o sòcia de l’APdC és molt més que tenir descomptes, és recolzar el teu col·lectiu

Gràcies a la teva quota, l’APdC seguirà treballant en projectes necessaris i de gran importància per a la consolidació del sector com la lluita per a aconseguir unes condicions laborals dignes, les negociacions amb les institucions per a aconseguir unes polítiques culturals adequades al sector; la regulació dels ensenyaments de dansa; projectes per al reconeixement de la professió i l’augment de la seva visibilitat com els Premis Dansacat, l’acció participativa del Dia Internacional de la Dansa, etc. I a través de www.dansacat.org i el butlletí informatiu seguirem donant visibilitat i fent difusió de les activitats del  sector. Una feina menys tangible però imprescindible per a què el sector tiri endavant, i que farem gràcies al teu suport. T’animes?

VULL SER SOCI/ SÒCIA  


Si tens qualsevol consulta envia’ns un e-mail a: info@dansacat.org o truca’ns al 93 268 24 73.

*És imprescindible per acollir-se a aquesta promoció tenir compromís de permanència de dues quotes. Els nous socis professionals deixaran de pagar 24€,  i els estudiants, 12€.