Actualitat

Ponències del curs “Com elaborar una sol·licitud de subvenció?”

08/02/2010

Del 26 al 30 de gener  va tenir lloc a La Caldera  el curs “Com elaborar una sol·licitud de subvenció”, organitzat per l’APdC, amb l’objectiu d’ajudar els professionals de la dansa a l’hora de redactar les sol·licituds de subvenció. El curs, adreçat a creadors emergents que s’estan iniciant en la gestió i que no tenen recursos per a treballar amb un gestor, ha tingut un gran èxit de participació.
 
Al final d’aquesta notícia trobareu part de les ponències de les diferents classes que es van impartir, així com exemples de pressupostos, i tot seguit trobareu els diferents temes que es van abordar.

Classe 1: Què ha de contenir un dossier?
Redactar un dossier de subvenció no és una cosa senzilla, i sovint no se sap ni com començar. En aquesta primera classe s’explicarà què ha de contenir un dossier i com elaborar-ne l’índex.

Professor: Sara Potau, formada en gestió cultural i co-responsable de la gestió de les subvencions de l’APdC durant tres anys.

Classe 2: Com redactar i explicar la teva idea artística?
Explicar i redactar una idea artística té la seva complexitat , per això en aquesta sessió es donaran les claus per a explicar un projecte i que s’entengui amb claredat.

Professor: Cristina Alonso, creadora, comissaria i codirectora artística i cofundadora d’AREAtangent.

Classe 3: Pressupost
Veurem com pressupostar un projecte i definirem cada concepte i apartat. També parlarem de com utilitzar aquest pressupost a l’hora de justificar les subvencions.

Professor: Montse Prat , llicenciada en Història de l’Art i experta en gestió cultural.

Classe 4: Pla de comunicació
En aquesta última classe s’estudiarà que és el pla de comunicació, i es donarà claus per la seva correcta elaboració. 

Professor: Xènia Guirao, llicenciada en periodisme per la UAB, responsable de comunicació de l’APdC.