Actualitat

‘Plutón no es un Planeta’, residència de creació a la Caldera

10/03/2008

Cooperativa Eloisa / Bárbara Sánchez (Sevilla) ha iniciat la seva 3ª residència de creació amb el projecte coreogràfic ‘Plutón no es un Planeta’ a La Caldera, Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques Contemporànies a Barcelona.

En el marc del Taller d’Experimentació Permanent, programa d’AREAtangent, Barbara Sánchez farà una presentació pública del treball en procés el divendres 14 de març a les set de la tarda a la Caldera.

Aquesta iniciativa conjunta d’AREAtangent (Barcelona/Sevilla) i de Trans-Forma Producción Cultural (Sevilla), d’un acompanyament de joves creadors en el període de preproducció sorgeix de la necessitat de proposar alternatives quant a espais i temps per a la creació. Fomentar temps per a la investigació i la creació que no estiguin sotmesos a dates d’estrena per tal d’elevar el nivell de qualitat de la creació, assessorar el creador quant a producció i gestió són els principals objectius que AREAtangent i Trans-Forma s’han marcat en aquesta aventura conjunta.

Cooperativa Eloisa dirigit per la coreògrafa i intèrpret sevillana Bárbara Sánchez amb el projecte coreogràfic “Plutón no és un Planeta” ha realitzat 3 temps de residència respectivament, en el Centre de Desenvolupament Coreogràfic de Tolosa de Llenguadoc/Migdia-Pirineus (França), en el marc de la 14a Edició del Mes de Dansa, Mostra Internacional de Dansa Contemporània (Sevilla) i a La Caldera (Barcelona). L’estrena d’aquesta peça és prevista el maig 2008.