Actualitat

Píndola formativa: “Nocions sobre drets audiovisuals en les arts escèniques”

12/06/2020
 El període de confinament arran del COVID-19 ha provocat un increment exponencial de l’ús de les xarxes socials i mitjans audiovisuals per part de les arts escèniques. Aquesta situació ens està plantejant molt dubtes sobre els nostres drets com a creadors/es, intèrprets i gestors/es de projectes de teatre, dansa i circ a l’hora d’explotar els nostres espectacles o bé quan se’ns encarreguen projectes per a la seva difusió a les pantalles.
Per tal de resoldre aquests dubtes, dimecres 17 de juny organitzem una píndola formativa amb el manager i advocat en drets de propietat intel·lectual Raúl Marín.

 
La sessió tindrà lloc de 10h a 11h30, i és gratuïta per als socis i sòcies de les entitats organitzadores: APdC, TTP, APGCC, AADPC i APCC.
 

Contingut

La píndola començarà amb una breu introducció en drets de propietat intel·lectual i drets d’imatge i la seva aplicació a l’àmbit de les arts escèniques. Tot seguit s’analitzaran a nivell pràctic els supòsits en què els espectacles s’enregistren per a la seva posterior emissió en canals de televisió, plataformes digitals, xarxes socials, etc.
 

Ponent: Raúl Marín

Mànager d’artistes, creadors/es i empreses culturals,  és advocat especialista propietat intel·lectual, amb vint anys d’experiència en aquest àmbit. Professor col·laborador de la Universitat de Barcelona en drets d’autor i marques; també és expert en branding i màrqueting cultural. És director de l’agència creatiBEty. Trobareu més informació a www.raulmarin.com i www.creatibety.com
 

Informació pràctica

Data: 17 de juny
Horari: de 10h a 11h30

Inscripció: sessió gratuïta online destinada als socis i sòcies de les entitats organitzadores. Cal que ompliu AQUEST formulari. Places limitades.
Us confirmarem la vostra plaça el dimarts 16 de juny.

Material de la sessió: En el correu d’inscripció us enviarem la presentació que utilitzarà el ponent perquè pugueu seguir més fàcilment la formació. No gravarem aquesta sessió.
Organització: APdC, TTP, APGCC, AADPC i APCC.