Actualitat

Píndola formativa: L’Estatut de l’Artista a debat: Impacte sectorial real?

12/03/2019
El 29 de desembre de 2018 va entrar en vigor el Reial Decret- Llei 26/2018 en el que es van aprovar mesures d’urgències sobre la creació artística i la cinematografia. Aquestes mesures es centraven en: Fiscalitat, protecció laboral, Seguretat Social, i compatibilitat entre prestacions per jubilació i ingressos per drets d’autor. Juristes i professionals de sector hem analitzat l’impacte i implementació real d’aquestes mesures i hem observat també que no s’han tractat prou altres propostes que varen presentar-se i que haguessin estat interessants incloure per artistes intèrprets i executants.
De totes aquestes qüestions i del que suposa per al sector l’aprovació d’aquestes mesures en parlarem el proper dia 22 de març a la Fabra & Coats de 10 a 13 hores. Us hi esperem!!

La sessió serà conduïda per les advocades que formen part del departament Jurídic-Laboral de l’AADPC: Cristina Calvet i Andrea Leunda.

Cristina Calvet 

Advocada. Responsable del Departament jurídic de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Máster en Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, entre d’altres formacions que coordina i intervé com a docent. Càrrec de Secretaria de la Junta de la Comissió de Drets d’Imatge i de Propietat Intel·lectual del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Andrea Leunda

Advocada. Responsable del Departament laboral de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya. Especialitzada en Dret Laboral, compagina la seva tasca a l’AADPC amb l’exercici de l’advocacia davant Jutjats i Tribunals. 

DATA: Divendres 22 de març.
HORARI: de 10 h a 13 h.
LLOC: Fabra i Coats (carrer Sant Adrià, 20).
Sessió gratuïta per associats! 10 euros per la resta d’assistents
Places liminades, cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari