Actualitat

Píndola formativa: Consells pràctics sobre justificació de subvencions

12/04/2023

Aquesta sessió està oberta a les persones sòcies de les associacions professionals de les arts escèniques i la gestió cultural AADPC, AGT, APCC, APdC, APGCC i TTP

Les associacions professionals de les arts escèniques organitzem una càpsula formativa per aclarir dubtes sobre la fase de justificació de les subvencions. Com hem d’afrontar el procés burocràtic que implica la justificació d’una subvenció? Quines són les qüestions més importants a tenir en compte?

El moment de justificar una subvenció pot fer-se feixuc i confús. Si no tenim una bona previsió pot ser que ens faltin documents o que no tinguem els adequats. Aquesta és la vostra oportunitat per nodrir-vos dels millors consells, resoldre dubtes i preparar-vos bé pels propers processos de justificació de les subvencions.

Desenvolupament de la sessió:

10.30h – Benvinguda.
Presentació general de les subvencions i consell pràctics sobre les justificacions, a càrrec d’Alfred Fort, gestor cultural de la Destil·leria. Es farà una repàs sobre el millor moment per demanar una subvenció, les bases, la convocatòria, la sol·licitud, la resolució, la justificació i el recurs.

11.30h – Requisits, obligacions i tramitació de la justificació dels ajuts destinats a arts escèniques que es convocaran o s’han convocat aquest any a càrrec de Laura Bové (Subdirecció General de Promoció Cultural) i Gemma Cordonet i Albert Navarro (OSIC).

12.30h – Consells sobre la justificació de les subvencions de l’Institut Ramon Llull, a càrrec Gloria Ayala i l’Esther Criado.

Informació pràctica:

Píndola formativa oberta a les persones associades de les associacions organitzadores
Dia: Dijous 20 d’abril
Horari: de 10.30h a 13.30h.
Lloc: per zoom
Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies