Actualitat

Píndola formativa: Atur i jubilació en règim d’artistes, de la sol·licitud a la compaginació amb feines puntuals

28/09/2021

Dimecres 6 d’octubre a les 10h, en format presencial a Barcelona i també online

Com podem gestionar la nostra jubilació si estem donats d’alta a la Seguretat Social en el Règim d’Artistes? I sobretot, com podem compaginar el cobrament de la pensió de jubilació amb treballs puntuals remunerats? I en cas que estigui cobrant l’atur? Com puc compaginar la prestació d’atur amb treballs puntuals remunerats? Sovint els i les artistes es troben a l’atur o cobren la seva jubilació però aconsegueixen feines puntuals o temporals interessants i a les quals no volen renunciar. Per resoldre aquests dubtes des de les associacions de professionals de les arts escèniques organitzem una píndola formativa el pròxim 6 d’octubre amb les advocades laboralistes Ana Airas i Andrea Leunda. 

La sessió és oberta i gratuïta per a les persones associades a les entitats organitzadores: Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics de Catalunya (TTP), Associació de Professionals de Gestió Cultural de Catalunya (APGCC), Associació d’Actors i Directors de Catalunya (AAPDC), i Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC). Cal inscriure’s en AQUEST FORMULARI  i detallar si voleu assistir presencialment a la xerrada a la seu de la SGAE a Barcelona o si la seguireu online a través del canal Youtube de l’APCC. 

Desenvolupament de la sessió: 

10h – Benvinguda 

10h10 – Atur per artistes 

10h30 – Jubilació per artistes 

11h00 – Compaginació de jubilació i atur amb contractes de treball  

11h30 – Preguntes de les persones assistents 

Informació pràctica: 

Píndola formativa organitzada per les associacions de professionals de les arts escèniques APCC, APdC, AADPC, TTP i APGCC. 

Ponents: Ana Airas i Andrea Leunda, advocades de l’àrea legal AADPC. Andreu Leunda també assessora a l’APCC i a l’APdC. 

Dia: Dimecres 6 d’octubre de 2021

Horari: de 10 a 12h 

Lloc: Seu de la SGAE. Passeig Colom núm. 6. Barcelona. Metro Drassanes i Barceloneta. 

La sessió també es podrà seguir online a través del canal Youtube de l’APCC (https://www.youtube.com/user/Apccirc)

Preu: Sessió gratuïta per a socis i sòcies