Actualitat

Píndola formativa: Ajuts per a les arts escèniques. Quins i com s’han de demanar?

18/01/2018

Coneixes totes les subvencions que existeixen per a projectes d’arts escèniques? Necessites informació i consells pràctics sobre tràmits de sol·licitud i justificació?

El proper dilluns 29 de gener, les associacions de professionals APdC, APCC, TTP i AADPC, t’oferim una sessió formativa en la que diferents perfils tècnics del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya explicaran els ajuts existents, proposaran consells pràctics i resoldran dubtes concrets.

PROGRAMA

9.45 – 10h. Recepció inscrits.

10 a 10.30h. Benvinguda i breu exposició del mapa d’ajuts existents en arts escèniques (INAEM, Generalitat de Catalunya, ICUB, etc), a càrrec d’Alfred Fort (Gerent de l’APCC).

10.30 – 11h. Presentació dels ajuts de l’ICEC.

11 – 11:30h. Presentació dels ajuts de l’OSIC i del Programa.cat.

11.30 – 12h. DESCANS             

12 a 14h. Consells pràctics sobre ajuts de l’ICEC i de l’OSIC
Aquesta part de la jornada es desenvoluparà en dues sessions simultànies; qui hi vulgui participar es pot apuntar a un dels dos grups a través del formulari d’inscripció.

Quan: 29 de gener, de 10 a 14h.

On: Arts Santa Mònica (sala d’actes) – La Rambla, 7 Barcelona (Metro Drassanes)

Preu:
Sessió gratuïta per als associats/des de les entitats organitzadores. 5 euros per a la resta d’assistents.

Inscripcions:
A través d’aquest formulari. Places limitades!

Informació sobre els ponents

Alfred Fort és gerent de l’APCC des del 2013. Prèviament havia estat gerent del Centre de Recerca de les Arts del Circ, dirigit per Tortell Poltrona entre el 2011-2012 i abans del Teatre Nacional de Catalunya entre el 2007 i el 2011. També va encarregar-se anteriorment de la gerència del Teatre Fortuny de Reus i ha estat fundador i coordinador de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya.

ICEC:
– Àrea d’Arts Escèniques · Dir. Nèlida Falcó · Línies:  muntatge, pluris, infra, consorci, suport a la programació estable, etc. Tècnics: Jordi Foz, Rebeca Torre, Yolanda Domínguez, Fernando Ventalló i Bàrbara Llop
– Àrea Mercats · Dir. Antònia Andúgar · Línia d’ajut a projectes d’Internacionalització
– Àrea de Desenvolupament Empresarial · Dir. Edgar Garcia · Línies de suport Reintegrables + Consultories. Tècnics: Sergi Orobitg i Àlex Pi
– Àrea de Públics · Dir. Sílvia Duran. Línia d’ajuts a activitats de desenvolupament de públics, Ajuts a premis i concursos. 
OSIC:
Conxita Oliver – responsable de l’Àrea de Difusió i Cooperació Artística.
Direcció General de Cooperació Cultural: Laura Bové i Marga Sanjuan (tècniques).
En col·laboració amb el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.