Actualitat

Pel DID l’APdC busca professionals per a tallers oberts de tots els estils

08/03/2017

L’APdC ja ha començat a treballar en el Dia Internacional de la Dansa 2017 (dissabte 29 d’abril). Per tal d’apropar la dansa a la ciutadania i donar-la a conèixer, tornà a organitzar una acció oberta a tothom en col·laboració amb l’Institut del Teatre.

Per celebrar el Dia Internacional de la Dansa i el 30è aniversari de l’APdC, es faran 30 hores de dansa, del 27 al 29 d’abril. Hi haurà actuacions, trobades, aules obertes i des de l’APdC s’organitzarà una graella de formació oberta a tothom.

Aquesta programació formativa tindrà lloc el dissabte 29 d’abril durant tot el dia a l’Institut del Teatre. L’APdC busca professionals per impartir un taller d’una hora de durada per a gent no professional. Aquests tallers seran gratuïts i oberts a tota la ciutadania i els usuaris es podran apuntar el mateix dissabte, directament a l’Institut del Teatre. Es cerquen professionals del màxim d’estils possibles per tal de programar una graella, el més complerta i variada possible.

Cada professor serà remunerat 50 euros (base imposable) presentant factura a l’APdC.

També existeix la possibilitat per part del docent de presentar una petita exhibició, si així ho desitja, del treball que realitza al finalitzar el taller. L’exhibició no podrà durar més de 15 minuts i s’haurà d’adaptar a les condicions de l’espai.

L’APdC s’encarregarà de fer la selecció dels professionals per tal de garantir una proposta el més complerta i variada possible.

Els interessats cal que enviïn un e-mail a projectes@dansacat.org adjuntant el currículum i l’explicació de la classe que voldran impartir. Hi ha temps fins al 22 de març.