Actualitat

Pau Aran Gimeno obre els intensius de l’Obrador de Moviments al gener

04/12/2018

El 2019 l’Obrador de Moviments aposta pels intensius pel 2019. Al llarg de l’any convidarà ballarins/creadors que formen o han format part de companyies emblemàtiques de la dansa, com són Pau Aran Gimeno (Tanztheater Wuppertal-Pina Bausch) i Jone San Martín (William Forsythe). La intenció és que, des de la seva pròpia experiència, aportin eines d’experimentació i creació a través de la improvisació.

El tret de sortida d’aquests intensius el donarà Pau Aran, amb un taller de “Tècnica, creació i cerca de moviment, Laboratori de Dansa Teatre”, el 19 i 20 de gener. Es treballarà a través del joc i el plaer, amb exercicis basats en la tècnica, la composició, la improvisació i la narrativa corporal, per acabar dialogant amb un mateix i amb els altres. Més informació aquí.

Jone San Martín realitzarà un taller de tècnica d’improvisació i eines per la creació el 23 i 24 de març i, a més, el mètode Feldenkrais tornarà a l’Obrador de la mà de Thomas Kampe l’11 i 12 de maig.
Els socis i sòcies de l’APdC tenen descompte en les tarifes d’aquests intensius.
Per altra banda, continuaran els entrenaments de clàssic per a professionals que s’organitzen conjuntament amb l’APdC, tots els dilluns i dimecres de 10 a 11.30h.