Actualitat

Participa en l’acció ballada que l’APdC organitza a Barcelona amb motiu del Dia Internacional de la Dansa

25/04/2016

El pròxim 29 d’abril, a les 21h, la Plaça Salvador Seguí (davant de la Filmoteca de Catalunya) acollirà una acció participativa dansada que convidarà a tothom a ballar i descobrir els efectes que la dansa té en el cos i, sobretot, en la cara. L’artista Mónica Muntaner presentarà l’espectacle ‘Abans i després de ballar’, un projecte participatiu que convidarà al públic a sortir de l’anonimat i pujar a l’escenari per ballar de manera lliure durant 40 minuts.

Quaranta persones del públic podran inscriure’s a l’acció i es fotografiaran abans de pujar a l’escenari i començar a ballar. Passats els quaranta minuts, es tornaran a fotografiar i es compararà la fotografia resultant amb la presa a l’inici. Amb aquesta acció, l’APdC vol promoure l’exercici de la dansa des del punt de vista comunitari, on tots i totes puguem ballar sense judicis de caràcter estètic, només gaudint del plaer de moure’ns junts.

Ballar ens aporta moltes coses, és un art escènic, integrador, saludable i educatiu. Aquest any volem que els valors que aporta aquesta disciplina en qualsevol àmbit social, més enllà de l’exhibició d’un espectacle, siguin els veritables protagonistes a través del lema ‘Ballar ens fa bé’. Durant l’espectacle, Constanza Brncic llegirà el missatge del Dia Internacional de la Dansa 2016: ‘Ballar des d’un altre lloc’.

Si el 29 d’abril ets a Barcelona, vine al Raval amb calçat còmode per celebrar el Dia internacional de la dansa plegats. No cal inscripció prèvia però les places per participar en l’acció dansada són limitades, així que arriba una mica abans si et vols assegurar la participació en l’acció ballada dalt de l’escenari.

Agraïments: Filmoteca de Catalunya i La Monroe.

Si vols saber totes les activitats que es desenvolupen a Catalunya amb motiu del Dia Internacional de la Dansa descarrega’t l’Agenda del DID 2016: