Actualitat

Participa amb Catalan!Dance a la Internationale Tanzmesse (29 agost – 1 set.)

17/05/2012

Catalan! Dance torna a la Internationale Tanzmesse NRW, la fira biennal de dansa que es celebrarà a Düsseldorf del 29 d’agost a l’1 de setembre. Aquesta fira està dirigida als professionals de la dansa interessats en donar a conèixer les seves produccions, tant a programadors alemanys com de la resta d’Europa i del món, i és una de les fires de dansa més importants que existeixen en l’actualitat.

Catalan!Dance, es posa a disposició per a tots els professionals catalans de la dansa que tinguin interès en assistir a la Tanzmesse i vulguin utilitzar l’estand com a punt físic de treball i de contacte.
Condicions especials en les inscripcions:
85€ / persona (IVA inclòs)
Fins el 13 d’agost

90€/ persona (IVA inclòs)
A partir del 14 d’agost

Aquest preu inclou: accés a la fira durant tots els dies de Tanzmesse, accés als espectacles (màxim 11 entrades), Open Studios, Performance Parcours i panels.

Com acreditar-se:
– Anar a la web de Tanzmesse www.tanzmesse-nrw.com/pages/visitors-en.htm
– Inscriure’s com a visitant professional (“Register as a visitor”).
– Un cop registrats, rebreu un link i un password per demanar les entrades als espectacles

Estand Catalan!Dance
Les empreses que ja estiguin acreditades a la Tanzmesse i vulguin constar com a coexpositors a l’estand Catalan!Dance i als materials promocionals que farem per a Tanzmesse, ens ho han de comunicar abans del 2 de juliol a internacional.icec@gencat.cat.

Més info: www.catalanarts.cat/web/?q=node/4563

Consulta més convocatòries a: www.dansacat.org/convocatories