Actualitat

Participa amb Catalan! Dance a la Internationale Tanzmesse (25-28 agost)

01/06/2010

Del 25 al 28 d’agost se celebrarà a Düsseldorf la 8a edició de la Internationale Tanzmesse. La fira va dirigida als professionals de la dansa interessats en donar a conèixer les seves produccions, tant a programadors alemanys com de la resta d’Europa i del món, i és una de les fires de dansa més importants que existeixen en l’actualitat.

L’Institut Català de les Indústries Culturals (ICIC) comptarà amb un estand paraigua, Catalan!Dance, que es posarà a disposició per a tots els professionals catalans de la dansa que tinguin interès en assistir a la Tanzmesse i vulguin utilitzar l’estand com a punt físic de treball i de contacte.

Per participar amb Catalan! Dance només cal que et registris al web de la Tanzmesse o que omplis i enviïs aquest formulari. Cal fer la inscripció abans del 30 de juny i enviar còpia del registre a l’atenció d’Esther Campabadal a internacional.icic@gencat.cat o per fax a 93 316 28 43, per venir amb nosaltres.

Preu d’inscripció: 80 € / persona (IVA inclòs)

A més, comptarem amb les actuacions de la Companyia Sol Picó, Thomas Noone Dance i Compañía Pendiente.

Consulta les dades referents a la fira en l’edició 2008. Hi trobaràs moltes dades sobre participació en altres edicions! Pel que fa a l’allotjament, la fira Tanzmesse ha pactat preus especials amb alguns hotels i albergs.

Veure programa