Actualitat

Participa a una investigació sobre tècniques de creativitat a les arts

15/05/2012

Fins al 21 de maig

Us fem arribar una crida a la participació per a un estudi sobre tècniques de creativitat en les arts. Es tracta de la tesina de Marc Ayala Adell, per al màster en Gestió Cultural de la Universitat de Barcelona. L’objectiu d’aquest estudi, que es podrà consultar on-line, és ajudar als creadors a millorar l’eficiència del seu propi procés creatiu, aportant coneixements objectius sobre els diversos aspectes que intervenen en el procés, i acompanyant en la presa de consciència dels propis punts forts i àmbits de millora.

L’estudi consta de dues parts: un qüestionari, i una posterior sessió (optativa) d’entrenament creatiu. Està dirigit a professionals individuals o col·lectius treballant (principalment) en els àmbits: dansa, teatre, música, i arts plàstiques… amb qualsevol hibridatge entre disciplines. Preferentment, els artistes haurien d’estar desenvolupant activament una nova peça / producció / obra actualment.

Participa a l’estudi omplint el qüestionari: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGFXYkNYVFdKWDZtWE94S0p3NWxmS0E6MQ  fins al 21 de maig.