Actualitat

Participa a l’estudi sobre les condicions laborals de la professió

14/05/2010

Ampliació del termini per a contestar l’enquesta on-line. Data límit: dilluns 5 de juliol

L’APdC ha posat en marxa l’estudi sobre les condicions laborals dels professionals de la dansa a Catalunya. Aquest estudi s’està duent a terme amb la direcció de Montserrat Martínez Melo, sociòloga, llicenciada en l’especialització de treball i organitzacions, i màster en mètodes i tècniques d’investigació.

Com ja us vam informar, durant aquest mes us contactaran per a que contesteu el qüestionari. Si ho preferiu podeu contestar-la directament clicant al link a peu de notícia. L’APdC és conscient de la manca de temps que tots tenim, però us demanem molt especialment que contesteu aquesta enquesta, les vostres respostes són la clau per a tenir una eina bàsica que ens ajudarà a treballar mesures per a millorar la situació laboral del sector.

L’enquesta està oberta a tota la professió, encara que no siguin professionals associats a l’APdC.

Per agrair el temps dedicat a contestar l’enquesta l’APdC sortejarà entre tots els participants un Notebook (mini ordinador portàtil).

Contestar l’enquesta en català:
http://survey.euro.confirmit.com/wix/p390894759.aspx?l=3&idi=cat
Contestar l’enquesta en castellà:

http://survey.euro.confirmit.com/wix/p390894759.aspx?l=10&idi=esp


Atenció: Sabem que hi ha hagut alguns problemes tècnics a l’hora de contestar l’enquesta. Heu de tenir en compte que inicialment se us pregunta en quants projectes heu participat, per a cada projecte que heu fet el qüestionari tornarà a fer-vos les mateixes preguntes, no és un error!. Per tant, si després de contestar la pregunta 46, per exemple, torneu a la 33, és normal!, hi tornarà tantes vegades com projectes teniu.